Test alert message!

Schwarzkopf Junior Level 4 - Maxx Hold Power Spray

Als je de behoefte hebt aan de ultieme versteviging die lang blijft zitten dan biedt de Junior Power Styling MaXX Hold haarspray van Schwarzkopf uitkomst. Deze haarspray zorgt voor een supersterke hold waardoor iedere vorm van trend- en fashionstyling tot de mogelijkheden behoort.

Junior Power Styling Spray MaXX Hold geeft een langdurig effect en is sneldrogend. Ideaal voor maximale versteviging. De formule plakt niet en is makkelijk uit te borstelen. De haarspray-cap zorgt voor een micro-fijne en gelijkmatige verstuiving, zodat het zich niet op één plaats concentreert.

- Voor ultra sterke versteviging.
- Langdurig effect en snel drogend.
- Plakt niet en is makkelijk uit te borstelen.
- Gelijkmatige verdeling door microfijne verstuiving.

Ingredienten
Dimethyl ether, Alcohol denat., Aqua, Octylacrylamide/acrylates/butylaminoethyl methacrylate copolymer, Aminomethylpropanol, Parfum, Citronellol, Linalool, Hexyl cinnamal, Limonene, Butylphenyl methylpropional, Geraniol.

Gebruik
Stylen: spray vanaf ca. 15 cm op afzonderlijke lokken vanaf de haar aanzet en breng je haar in model met je vingers, kam of borstel. 
Maximale volume boosts: Buig je hoofd voorover en spray vanaf de haaraanzet naar beneden toe. Gebruik voor extra volume je handen en beweeg deze door het haar.
Fixeren: spray vanaf ca. 30 cm afstand op je gestylde kapsel voor maximale versteviging en geef het zo een finishing touch! 
In kleine hoeveelheden sprayen.

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.
Alleen voor uitwendig gebruik.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder