Test alert message!

Vitflow is een 100% natuurlijk vetzurenpreparaat

Gluten-en suikervrij en geschikt voor mensen met coeliacs.

Dit product is geschikt voor volwassenen. 

Omega-3 zorgt voor EPA & DHA, wat bij een dagelijkse inname van 250mg EPA en DHA een gunstig werking heeft op het hart.*
EPA en DHA ondersteunen en hebben een gunstige werking voor het hart bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA.* DHA is goed voor de hersenfunctie en voor het gezichtsvermogen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.
Het in water oplosbaar tomatenconcentraat, WSTC I en II, helpt bij het behouden van een normale aggregatie van de bloedplaatjes, die bijdraagt tot een gezonde bloedstroom. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse consumptie van 3 g WSTC I of 150 mg WSTC II in maximaal 250 ml water.

Door de Europese Commissie goedgekeurde gezondheid claims;
Omega-3 visolie: DHA en EPA dragen bij aan de normale functie van het hart.
Het water oplosbaar tomatenconcentraat, WSTC I en II, helpt bij het behouden van een normale aggregatie van de bloedplaatjes, die bijdraagt tot een gezonde bloedstroom.

Samenstelling per capsule 
In water oplosbaar tomaten concentraat 150 mg
Omega 3 vis olieconcentraat 500mg
Van welke:
EPA 150 mg en DHA 100 mg

Voedingswaarde
Energie 26 kJ/ 6 kcal per capsule 

Ingredienten
Omega-3 Visolieconcentraat (VIS) dat EPA bevat (Eicosapentaeenzuur) en DHA (Docosahexaeenzuur) (51%); Capsule Shell: gelatine; Tomatenconcentraat (droog tomatenextract, maltodextrine, hydroxypropylmethylcellulose) (15%); Bevochtiger: Glycerol, Sorbitol; Stabilisator: mono- en di-glyceriden van vetzuren, bijenwas; Emulsifier: SOJA lecithinen; Kleur: ijzeroxiden en hydroxiden, Karmijnzuur.

Gebruik
Neem dagelijks iedere ochtend 1 capsule met water of een andere vloeistof.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant
Just2Bfit
Hoorn 131
Alphen aan den Rijn
Nederland

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder