Test alert message!
• Geparfumeerde doekjes
• Extra absorberende vezels
• Maximale bescherming en schitterende kleuren

N°1 in NL* anti kleurdoorloop
Vertrouw op de N°1 in anti kleurdoorloop van Nederland*
*Bron: IRI gegevens, N°1 in volumes verkoop doosjes in Nederland.

Color Catcher, het bewijs is op het doekje!

Voorkomt doorlopen van kleuren
Kledingstukken die afgeven in de was laten vlekken achter op andere kledingstukken. Het doekje werkt dankzij de unieke gepatenteerde technologie als een magneet en vangt alle kleine kleurdeeltjes in het water - de optimale bescherming tegen kleurdoorloop en kleurverlies.

U kunt gemengd wassen
Het doekje voorkomt doorgelopen kleuren en u kunt gemengd wassen, zelfs uw witte was kan erbij. Colour Catcher beschermt uw was en u bespaart tijd en geld omdat u gemengd kunt wassen.

Kleuren blijven langer mooi
We zien ze niet direct met het oog, maar bij elke wasbeurt blijven er minuscule verfdeeltjes achter en in de loop der tijd ontstaat er een laagje kleurdeeltjes op kledingstukken die dan hun helderheid verliezen. Het doekje vangt de verfdeeltjes voordat ze zich kunnen hechten aan een kledingstuk. Zo blijven uw kleuren langer mooi!

Wit blijft wit
Vergrijzing is een opbouwend proces. Vet en vuil zijn resten die bij elke wasbeurt op het wasgoed achterblijven. Deze resten worden na langere tijd zichtbaar. Worden de vuildeeltjes uit het water verwijderd voordat ze zich kunnen hechten dan wordt de was niet grauw.

Geschikt voor alle temperaturen
Extra absorberende vezels bieden op alle temperaturen de optimale bescherming. Door het gebruik van Colour Catcher bij iedere was blijven uw kleuren langer mooi.

Vuilresten hechten zich niet aan de was
Vuildeeltjes drijven ook in het waswater. Dit unieke doekje vangt de vrijgekomen vuildeeltjes in het waswater en houdt uw wasgoed langer mooi.

• Ontdek slimmer wassen Smart Washing
• 1. Minder sorteren = minder wasbeurten.
• 2. Minder water, energie en wasmiddel.
• 3. Het doekje is biologisch afbreekbaar en recycleerbaar alsmede het doosje.

1. Leg het doekje onder in de lege machine en voeg vervolgens uw wasgoed toe.
2. Voeg uw wasmiddel toe en kies uw gebruikelijke programma.
3. Na afloop van het wasprogramma het doekje gelijk verwijderen.

Geschikt voor hand en machinewas, voor alle was temperaturen, programma's en alle textielsoorten.

Bepaalde textielsoorten zijn gevoeliger voor kleurdoorloop: donkergekleurde stoffen, katoen en niet kleurvaste kledingstukken. We adviseren u om in gevallen waar grote hoeveelheden kleurstof vrijkomen meerdere doekjes te gebruiken. Zorg bij gemengd wassen voor een goede verhouding van gekleurd en wit wasgoed. Nieuwe gekleurde kledingstukken moeten ten minste 6 keer apart gewassen worden. Beddengoed, handdoeken en jeans moeten altijd apart gewassen worden. Effectiviteit kan niet worden gegarandeerd wanneer grote hoeveelheden kleurstof vrijkomen van niet-kleurvaste kledingstukken. Houdt u aan de instructies van de wasmachinefabrikant. Buiten bereik van kinderen houden.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder