Test alert message!

Kineslim Crackers


Rijk aan proteïnen, arm aan vetten, arm aan suikers.

 

Deze lekkere uitgebalanceerde bereiding is de ideale maaltijdbasis voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen.

 

Proteine dieeten zijn rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten (sui­kers) en vetten, waardoor het lichaam verplicht wordt haar vetreserves aan te spreken voor de dagelijkse energie­voorziening. Dit leidt tot een zichtbare verandering van de vormen van het lichaam. De grootste verandering vindt plaats bij voorkeur plaats op de zones waar het meeste vet opgehoopt zit, De spiermassa blijft behouden wat een nor­male verbranding ten goede komt. Het resultaat is goed zichtbaar in de spiegel.

 

Hoogste kwaliteit

Dankzij het een hoogwaardig productieproces en uitgebalanceerde formules garandeert Kineslim u de hoogste kwaliteit volgens het purity+science label. Het geheim zit hem in de JUISTE proteïnemix HP+ High protein complex uit melk, soja, ei, alfalfa, erwten) die door hun combinatie optimaal worden opgenomen door het lichaam. Maar ook de hoeveelheid proteïnen is essentieel. Overdosering zorgt voor een slechtere smaak, onderdosering voor een verlies aan doeltreffendheid. Daarom biedt Kineslim u de juiste dosering aan proteïnen voor maximaal resultaat met behoud van de spiermassa.

 


De Kineslim voordelen :

• Proteïnediëten op maat

• Zeer eenvoudig in gebruik

• Lekker & gevarieerd

• Met toegevoegde Vitaminen & MineralenIngredienten:

TARWEMEEL (gluten), erwten eiwit, gehydroliseerde TARWEGLUTEN, antiklontermiddel: siliciumdioxide.

 

Voedingswaarden 100 g 24 g RI*
Energetische waarde - 1560 kJ 394 kJ  
Valeur énergétique: 374 kcal 93 kcal 5%
Vetten - Graisses: 4,0 g 0,9 g 1%

  Verzadigde vetzuren


  Acides gras saturés


1,0 g 0,3 g 1%
Koolhydraten - Glucides: 46,5 g 12,0 g 5%

  Suikers -  Sucres


3,0 g 0,6 g 1%
Vezels - Fibres alimentaires: 2,7 g 0,6 g 2%
Eiwitten - Protéines: 36,0 g 3,0 g 6%
Zout - Sel: 0,8 g 0,20 g 3%

* % RI: referentie inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal) 

Gebruiksaanwijzing

1 à 3 crackers per dag. Naar wens magere verse kaas, komkommerschijfjes, radijsjes, kerstomaten, kruiden (peterselie, bieslook...) toevoegen. U kunt eveneens deze crackers gebruiken in plaats van brood.

Gebruiksvoorzorgen:

Niet te gebruiken als enige voedingsbron. Te gebruiken in het kader van een voedingsdieet waarbij men voldoende drinkt (2L per dag). Niet geschikt voor kinderen, opgroeiende jongeren, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, bejaarden of personen met ernstige gezondheidsproblemen. Proteïnerijke kuren niet langdurig volgen zonder professionele begeleiding.Fabrikant:

Oce Bio 

Nijverheidstraat 96 

B-2160 Wommelgem


 
 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder