Kineslim Soep broccoli

Deze lekkere bereiding is de ideale maaltijdbasis voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen.

Proteine dieeten zijn rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten (sui­kers) en vetten, waardoor het lichaam verplicht wordt haar vetreserves aan te spreken voor de dagelijkse energie­voorziening. Dit leidt tot een zichtbare verandering van de vormen van het lichaam. De grootste verandering vindt plaats bij voorkeur plaats op de zones waar het meeste vet opgehoopt zit, De spiermassa blijft behouden wat een nor­male verbranding ten goede komt. Het resultaat is goed zichtbaar in de spiegel.

Hoogste kwaliteit
Dankzij het een hoogwaardig productieproces en uitgebalanceerde formules garandeert Kineslim u de hoogste kwaliteit volgens het purity+science label. Het geheim zit hem in de juiste proteïnemix HP+ High protein complex (uit melk, soja, ei, alfalfa, erwten) die door hun combinatie optimaal worden opgenomen door het lichaam. Maar ook de hoeveelheid proteïnen is essentieel. Overdosering zorgt voor een slechtere smaak, onderdosering voor een verlies aan doeltreffendheid. Daarom biedt Kineslim u de juiste dosering aan proteïnen voor maximaal resultaat met behoud van de spiermassa.

De KINESLIM voordelen :
• Proteïnediëten op maat
• Zeer eenvoudig in gebruik
• Lekker & gevarieerd
• Met toegevoegde Vitaminen & Mineralen

Ingredienten:
Plantaardige en melkeiwitten, magere melkpoeder, aroma’s, plant­aardige olie, zout, gedroogde broccoli (3%), gedroogde prei, verdikkingsmiddelen: guargom, xanthaangom, natriumalginaat, spinazie poeder, gistextract, kruiden, knoflookpoeder, methionine, uienpoeder, anti­klontermiddel: siliciumdioxide.

Allergenen:
Melk, soja, sulfiet en selderij. Vervaardigd op apparatuur die ook eieren en gluten verwerkt.

Broccolisoep

Gemiddelde analyse van de voedingswaarde

60% proteïnen

107 kcal per portie

Nutritionele waarde 100 g 30 g
Energetische waarde 354 kcal 107 kcal
  1498 KJ 451 KJ
Eiwitten 60 g 18 g
Koolhydraten 15 g 4,5 g
- suikers 10,4 g 3,1 g
Vetten 5,5 g 1,7 g
- verzadigde vetzuren 2,1 g 0,6 g
Voedingsvezels 2,4 g 0,7 g
Natrium 2,4 g 0,7 g
    ADH* ADH*
Calcium 67 mg 3,5%  25%
Kalium 33 mg    

*% ADH: Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Bereiding voor een proteïnerijke maaltijdbasis, met een energetische waarde van 107 kcal per bereiding.

Netto gewicht: 4 x 30 g: 120 g

Gebruiksaanwijzing
Strooi de inhoud van het zakje in een kom. Voeg er langzaam, al roerend met een klopper, 200 ml heet maar niet kokend water aan toe tot het mengsel volledig is opgelost. Naar smaak zout en/of peper toevoegen en binnen de 10 minuten consumeren.

Gebruiksvoorzorgen:
Niet te gebruiken als enige voedingsbron. Te gebruiken in het kader van een voedingsdieet waarbij men voldoende drinkt (2L per dag). Niet geschikt voor kinderen, opgroeiende jongeren, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, bejaarden of personen met ernstige gezondheidsproblemen. Proteïnerijke kuren niet langdurig volgen zonder professionele begeleiding.

Fabrikant:
Oce Bio 
Postbus 5085
5004 EB  Tilburg

02-2016

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder