Test alert message!

Kineslim Chocolade wafels


Rijk aan proteïnen.


Deze lekkere uitgebalanceerde wafels zijn de ideale snacks voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen.


Proteine dieeten zijn rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten (sui­kers) en vetten, waardoor het lichaam verplicht wordt haar vetreserves aan te spreken voor de dagelijkse energie­voorziening. Dit leidt tot een zichtbare verandering van de vormen van het lichaam. De grootste verandering vindt plaats bij voorkeur plaats op de zones waar het meeste vet opgehoopt zit, De spiermassa blijft behouden wat een nor­male verbranding ten goede komt. Het resultaat is goed zichtbaar in de spiegel.


Hoogste kwaliteit

Dankzij het een hoogwaardig productieproces en uitgebalanceerde formules garandeert Kineslim u de hoogste kwaliteit volgens het purity+science label. Het geheim zit hem in de juiste proteïnemix HP+ High protein complex (uit melk, soja, ei, alfalfa, erwten) die door hun combinatie optimaal worden opgenomen door het lichaam. Maar ook de hoeveelheid proteïnen is essentieel. Overdosering zorgt voor een slechtere smaak, onderdosering voor een verlies aan doeltreffendheid. Daarom biedt Kineslim u de juiste dosering aan proteïnen voor maximaal resultaat met behoud van de spiermassa.


De Kineslim voordelen: 

• Proteïnediëten op maat

• Zeer eenvoudig in gebruik

• Lekker & gevarieerd

• Met toegevoegde Vitaminen & Mineralen

Ingredienten:

Eiwitmengeling (isolaat uit melkei­witten, gehydroliseerde gelatine, isolaat uit lactoserumeiwit), tarwe, soja, maïsbloem, palmolie en gemodificeerd palmitaat, cacaolikeur, suiker, fructose, emulgator (lecithine), cacaopoeder, erwteiwit, cacaoboter, vetstoffen uit melk, zonnebloemolie, wa­ter, zout, aroma’s, rijsmiddel (natriumbicarbonaat), zoetstof: sucralose Splenda®.Bevat zoethout.


Allergenen:

Melk, soja, gluten en steenvruchten.


Chocoladewafel


1 wafel : 22,5 g


Gemiddelde analyse van de voedingswaarde
Nutritionele waarde 100 g 22,5 g
Energetische waarde 466 kcal 97 kcal
  1950 kJ 408 kJ
Eiwitten 35,8 g 7,5 g
Koolhydraten 31 g 6,5 g
- suikers 13,1 g 2,75 g
- trage suikers 17,9 g 3,75 g
Vetten 21,5 g 4,5 g
- verzadigde vetzuren 14,3 g 3 g
Voedingsvezels 2,4 g 0,5 g
Natrium 0,2 g 0,042 g

Proteïnerijke snack met zoetstoffen.

   

Nettogewicht :

6 x 22,5 g: 135 gGebruiksaanwijzing

1 of 2 wafels per dag als tussendoortje of in het kader van een proteïnerijk dieet. Drink een glas water bij elke wafel.


Gebruiksvoorzorgen:

Niet te gebruiken als enige voedingsbron. Te gebruiken in het kader van een voedingsdieet waarbij men voldoende drinkt (2L per dag). Proteïnerijke kuren niet langdurig volgen zonder professionele begeleiding.


Fabrikant:

Oce Bio 

Nijverheidstraat 96 

B-2160 Wommelgem


08-2014 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder