Test alert message!
DE VOORDELEN
De gezicht en hals crème Revitalift vermindert intensief de rimpels en zorgt voor een stevigere huid. Een ideale crème voor mensen vanaf 40 jaar. Dankzij de samenstelling van Fibrelastyl en de Pro-rétinol A gaat deze crème de zwelling van de huid tegen en vermindert zichtbaar de rimpels.

HET RESULTAAT
- Direct: de huid voelt gehydrateerd en comfortabel aan
- Dag na dag: de huid wordt steviger, alsof ze opnieuw is aangespannen. Zelfs de diepste halsrimpels zijn zichtbaar verminderd.
- Na 4 weken: de gezichtscontouren zijn opnieuw gedefinieerd (71%*), de huid lijkt strakker (76%*), de huid lijkt steviger (71%*).

HET GEBRUIK
's Ochtends, na het gebruik van een serum, een kleine hoeveelheid crème aanbrengen op het gezicht en de hals. Masseer de crème voorzichtig met vingertoppen in over het hele gezicht met ronde bewegingen.

*Zelfevaluaties bij 52 vrouwen na 4 weken.

- Grondige werkingen: anti-rimpels + extra stevigheid.
- Zodra de crème is aangebracht, is de huid direct gehydrateerd en voelt prettig aan. Dag na dag wordt de huid steviger, alsof ze opnieuw is aangespannen. Zelfs de diepste halsrimpels zijn zichtbaar

Geschikt voor: Vrouwen
Geschikt voor huidtypes: Universeel
Huidverzorging effect: Anti-rimpel
Aanbevolen leeftijd: 30 - 45
Dermatologisch getest: Ja
Gebruiksinstructie: s Ochtends aanbrengen op het gezicht, de contouren en de hals.
Vermijd contact met de ogen.
Land van herkomst: Duitsland
Inhoud: 50 ml

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder