Test alert message!

Multiprepraart met eiwit


Wei is geïsoleerd uit melk en is bekend als makkelijk verteerbaar en een kwalitatief rijke bron van een excellente mix van aminozuren, inclusief hoge hoeveelheden van de 3 branched chain aminozuren (BCAA’s). 

Dit is een van de beste All in One formules die 38g eiwitten levert per dosering van de allerbeste kwaliteit afkomstig van een unieke mix van Wei eiwitten concentraat en isolaat.


Aangevuld met 6g BCAA’s per dosering en ook de hoeveelheid L-Glutamine is verhoogd zodat iedere dosering ook 6g bevat. De Creatine hoeveelheid van 6g is het dubbele van menig ander All in One product.

De hoge hoeveelheid koolhydraten per dosering is een excellente energiebron tijdens training. Ook is toegevoegd een keurige hoeveelheid electrolyten om de verloren zouten tijdens inspanning te vervangen.


Wei is geïsoleerd uit melk en is bekend als makkelijk verteerbaar en een kwalitatief rijke bron van een excellente mix van aminozuren, inclusief hoge hoeveelheden van de 3 branched chain aminozuren (BCAA’s).


Specificaties per dagdosering (= 65 gram)

wanneer aangemaakt met water

Energie 975kJ/233kcal Asparaginezuur 2,4  g
Vet 2,1 g Cysteïne 0,5  g
Waarvan verzadigd 1    g Glutaminezuur 12,5 g
Koolhydraten 14,7 g Glycine 0,8 g
Waarvan suiker 2,9 g Histidine 0,6 g
Eiwitten 38,1 g Isoleucine*/** 1,5 g
Zout 0,24 g Leucine */** 5,0 g
Magnesium 83,6 (22% ADH1) Lysine* 1,7 g
Bevat ook:    Methionine* 0,5 g
Creatinemonohydraat 6,0 g Phenylalanine* 1,3 g
Glutamine 12,5 g Proline 2,9 g
Beta Alanine 1,0 g Serine 1,5 g
Beta-hydroxy Beta-methylbutyraat (HMB) 1,0 g Threonine* 1,5 g
Alanine 1,2 g Tryptofaan 0,6 g
Arginine 0,9 g Tyrosine 1,0 g
    Valine */** 1,5 g

1 = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

* = Essentieel aminozuur

** = BCCA, 8g BCAA's per 65 dosering 


Ingredienten

Eiwitmengsel (WEI EIWITCONCENTRAAT (melk, soja), WEI EIWITISOLAAT (melk, soja)), GLUTAMINE PEPTIDEN (gluten), Maltodextrine, Creatinemonohydraat, L-Glutamine, Cacaopoeder, BCAA ‘s (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine), B-Alanine, B-hydroxy B-methylbutyraat Calcium (HMB), smaakstoffen, natuurlijke kleur (Bietenrood), Di-Potassiumfosfaat, Magnesiumfosfaat, stabilisator (Xanthaangom), Calciumcarbonaat, Natriumchloride, kunstmatige zoetstof (Sucralose).

Kan sporen bevatten van gluten, eieren, pinda’s en noten.


Gebruik

Voeg 65g (± 2 afgestreken maatschepjes) toe aan 350ml koud water of magere melk. Vervolgens goed mixen. (Gebruik voor het beste resultaat een blender). We bevelen 1 dosering per dag rond

de training en 2 doseringen gedurende een periode van intensieve training. Als u het inneemt met magere melk dan heeft u extra 14g eiwitten, plus 149 calorieën.Eenmaal gemixt dient u het koel te bewaren en binnen 3 uur te gebruiken. Gebruik als hier beschreven tenzij anders wordt geadviseerd door uw therapeut of apotheker.


Fabrikant:

Lamberts Healthcare UK

Distributeur:

Holland Pharma

Bosberg 41

7271 LE Borculo


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder