Test alert message!

L-Theanine 200 mg - Aminozuurpreparaat


Lambers aminozuren worden gepresenteerd in hun vrije vorm, dit betekent dat zij direct kunnen worden opgenomen en gebruikt door het lichaam

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet  
L-Theanine (Suntheanine) 200 mg

Ingredienten

Calciumcarbonaat, L-Theanine, Cellose, Antiklontermiddelen (Siliciumdioxide, Stearinezuur & Magnesiumstearaat), Crosslinked Cellulose Gom, Tabletcoating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerine).


Gebruik:

Neem 1 tablet per dag met een maaltijd, tenzij anders wordt geadviseerd. 

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft


Geschikt voor vegetariërs en veganistenDroog en bij kamertemperatuur bewaren.


Distributeur:

Holland Pharma

Bosberg 41

7271 LE Borculo


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder