Test alert message!

Twello's boerenbruin glutenvrije broodmix



Ingrediënten:

maïszetmeel, ZOETE WEIPOEDER (melk), quarpitmeel, MELKPOEDER, inuline, aardappelglucose, caramel, stabilisator: calciumcarbonaat, raapzaadvet, appelvezels.



Gebruik

Recept:

450 ml Lauw (max 25°C) water

50 gram margarine of 2 eetlepels olie OF 20 gram broodverbeteraar

8 gram suiker

4 gram zout OF broodaroma

500 gram broodmix

4 gram gedroogd gist (voor in de broodmachine) OF 

7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven)


In bovenstaande volgorde in mengkom/bakblik doen.


Oven: Daarna max. 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven van 225°C (gas) 180°C (hetelucht) voor 35 - 45 minuten bakken.


Broodbakmachine: programma French


Fabrikant:

Glutenvrij Le Poole

Koppelstraat 45

7391 AK  Twello

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder