Test alert message!

Twello's wit glutenvrije broodmix, le Poole


Ingrediënten:

Maïszetmeel, ZOETE WEIPOEDER (melk), E412, MELKPOEDER, inuline, aardappelglucose, stabilisator: E170, raapzaadvet.



Voedingswaarde per 100 gram:

Energie 1478,8 kJ / 353,1 gram

Vet 1 gram

- waarvan verzadigd 0 gram

Koolhydraten 81,4 gram

- waarvan suikers 2,3 gram

Eiwitten 2,3 gram

Zout 3,2 gram


Bereiding

Recept:

450 ml Lauw (max 25°C) water

50 gram margarine of 2 eetlepels olie OF 20 gram broodverbeteraar

8 gram suiker

4 gram zout OF broodaroma

500 gram broodmix

4 gram gedroogd gist (voor in de broodmachine) OF 

7-10 gram gedroogde gist (voor in de oven)

In bovenstaande volgorde in mengkom/bakblik doen.

Oven: Daarna max. 3 minuten mengen, 1 uur laten rijzen, daarna in een voorverwarmde oven van 225°C (gas) 180°C (hetelucht) voor 35 - 45 minuten bakken.



Broodbakmachine: programma French


Fabrikant:

Glutenvrij Le Poole

Koppelstraat 45

7391 AK  Twello

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder