Test alert message!
Leidapharm Maagzuurremmende Capsules is een geneesmiddel met 20mg omeprazol in maagsapresistente, harde capsules. Dit middel is door volwassenen te gebruiken voor kortdurende behandelingen van reflux symptomen, als brandend maagzuur en zure oprispingen. Dosering Neem 14 dagen achtereen eenmaal daags 1 capsule van 20mg.

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Lees voor gebruik de bijsluiter.

Samenstelling
De werkzame stof in dit middel is omeprazol. Iedere capsule bevat 20 mg omeprazol.
Inhoud van de capsule: suikerbolletjes (bestaande uit maïszetmeel en sucrose), natriumlaurylsulfaat, watervrij dinatriumfosfaat, mannitol, hypromellose 6 cP, macrogol 6000, talk, polysorbaat 80, titaandioxide (E 171) en methacrylzuur-ethylacrylaat-copolymeer (1:1).
Omhulsel van de capsule: gelatine en water, gezuiverd. De capsules bevatten ook de kleurmiddelen chinolinegeel (E 104) en titaandioxide (E 171).

Dagdosering
Neem 14 dagen achtereen eenmaal daags 1 capsule van 20mg.
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Gebruiksinstructies
Het wordt aanbevolen om uw capsules ’s ochtends in te nemen.
U kunt uw capsules zowel bij de maaltijd als op een lege maag innemen.
Slik uw capsules in hun geheel door, met een half glas water. Niet op de capsules kauwen, en de capsules niet fijnmaken.

Bewaarinstructies
Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
Bewaren beneden 25°C.
Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht.

Waarschuwingen/beperkingen
Niet gebruiken als u allergisch bent voor één van de stoffen in dit geneesmiddel, als u allergisch bent voor geneesmiddelen die andere protonpompremmers bevatten (bv. pantoprazol, lansoprazol, rabeprazol, esomeprazol) of wanneer u een geneesmiddel gebruikt dat nelfinavir bevat (dat wordt gebruikt bij HIV-infectie).

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder