Test alert message!

Natuurlijke autoriteit

• Voor mensen die gemakkelijk over het hoofd worden gezien, ondergesneeuwd worden of worden ondermijnd en niet worden gehoord.
• Krijg een zelfverzekerde uitstraling waardoor anderen zich tegenover jou respectvol gedragen. Communiceer duidelijk en helder, bijvoorbeeld als ouder, leraar, werknemer of baas
• Eigenwaarde en zelfrespect

Elke dag worden we geconfronteerd met situaties waarin we een positie moeten innemen of iets willen bereiken - als onderdeel van een team, als baas, als ouder. Of bij de anderen over komt wat je wilt zeggen, hangt af van wat je uitstraalt. "Ik word gerespecteerd" versterkt het natuurlijke gezag en je zelfrespect. We kunnen gemakkelijker "nee" zeggen en ons nee of ja heeft gewicht.
We nehmen onze plaats op een natuurlijke manier in, komen op voor wat belangrijk voor ons is en hebben niet langer het gevoel dat we ervoor moeten vechten. Hierdoor komen we anders over. Met een rechte houding, een zekere stem en duidelijke woorden. Wie natuurlijke autoriteit uitstraalt, hoeft niet te schreeuwen.

Bevat de energieën:
Aartsengel Chamuel, Melchizedek,
Opgevaren Meester Angelika, Lao Tse, Christus, Djwal Khul, Lady Portia, Orion, Kuthumi,
Elohim kristallijn, roze, goud, blauw, paars,
Scheppingsstraal groen


Ingredienten
Aqua (water), ethanol (ethylalcohol)

Gebruik
Op de huid, aura en chakras, zowel als bad- en massagetoepassing.
Buiten bereik van kinderen bewaren
Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder