Het Harmoniekristal is een energetische ruimtebron; voor welbevinden, duidelijkheid en plezier.
De kracht van de vier elementen; vuur, waarde, aarde en lucht van de aardengel boom harmoniseren de energetische trillingen en stemmingen in de ruimte.

Het Harmoniekristal van Licht Wesen is geproduceerd bij Swarovski volgens de Feng Shui-waarden en is natuurlijk loodvrij. Daardoor is deze kristal uitstekend te combineren met andere energetische systemen.
Wanneer deze kristal op het lichaam wordt gedragen, dan harmoniseert het de aura. Hangt u  het Harmoniekristal op/naast uw PC of in uw praktijk-/therapieruimte dna werkt hij rustgevend en verhelderend. Natuurlijk zijn er vele andere gebruiksmogelijkheden om het Harmoniekristal in te zetten.

Het Harmoniekristal is 63mm lang en wordt in een stijlvolle geënergetiseerde verpakking geleverd. Deze verpakking leentzich tevens uitstekend voor edelstenen, essences en andere kostbaarheden.
Het Harmoniekristal is een uitstekend kado-idee!

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder