Test alert message!

LichtWesen® Nummer 11. Werkelijkheidszin – KUTHUMI


Samenvatting

·· Je prettig voelen in je lichaam

·· Realiteitszin

·· Geduld

·· Aarden

·· Helderheid

·· Waarnemen van fijnstoffelijke energieën


De kracht van de Opgestegen Meester Kuthumi

versterkt de verbinding tussen het fijnstoffelijke en grofstoffelijke lichaam. Zij helpt om helemaal in je lichaam te zijn. Daardoor voelt men zich sterk, geaard, stabiel, helder en goed, „je staat met beide benen op de grond“. Het is gemakkelijk te herkennen wat goed is voor het lichaam en wat je beter kunt vermijden. Kuthumi versterkt ook de verbinding met en de liefde voor de aarde. Zijn kracht helpt, niet te pessimistisch of te optimistisch, maar realistisch te zijn en geduld te hebben. Door zijn energie is het eenvoudiger, de fijnstoffelijke werkelijkheid achter het grofstoffelijke te herkennen.


Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen

·· Is het in mijn situatie nu het juiste tijdstip om te handelen, of is het nog te vroeg?

·· Voel ik mij prettig in mijn lichaam? Wat heeft mijn lichaam nodig zodat ik mij er wel prettig in voel?

·· Hoe krachtig adem ik in? Adem ik in tot aan het puntje van mijn tenen? Voel ik mijn voeten, mijn wortels?

·· Welke situatie of welke mensen bekijk ik te pessimistisch?

·· Welke situatie of welke mensen bekijk ik te optimistisch?

·· Ben ik bereid mijn fijnstoffelijke lichaam in mijn lichaam te verankeren?


Aanvullende aanwijzingen betreffende deze LichtWesen essence

Werkt bijzonder intensief wanneer de essence op de voetzolen wordt aangebracht (ook bij hoofdpijn, die veroorzaakt wordt door een energieophoping

in het kroonchakra). Zij kan helpen bij chronisch koude voeten en handen, net als de mix van Kuthumi (11), Sanat Kumara (7), en Seraphis Bey (13). (Bijvoorbeeld wanneer men niet geheel in zijn lichaam zit.) 


Oefening bij het thema

Ga losjes rechtop staan, de knieën licht gebogen, de voeten op ongeveer schouderbreedte uit elkaar. Maak nu de beweging van een liggende 8, richt je aandacht achtereenvolgens op driepunten op de voetzool en breng het gewicht van je lichaam naar beneden tot aan deze punten: vanaf de hiel van je rechtervoet over de binnenkant van je rechtervoet tot aan de grote teen van de linkervoet, van de grote teen tot de kleine teen van de linkervoet en aansluitend naar de hiel van de linker voet, van de hiel van de linkervoet over de binnenkant van de linkervoet naar de grote teen van de rechtervoet en weer over de kleine teen van de rechtervoet naar de rechter hiel. De voetzolen blijven daarbij in contact met de bodem. Centreer je tenslotte op het snijpunt van de liggende 8 en verbind je met de aarde. Vraag de kracht van Kuthumi om deze verbinding te stabiliseren.


Ingredienten

Bergkristal


Gebruik

Aan hanger om de nek dragen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder