Test alert message!

LichtWesen Nummer 52: Mijn Kracht

Samenvatting
·· Uithoudingsvermogen en elan
·· De innerlijke kracht activeren
·· Zelfbewustzijn
·· Zich openen voor de levensenergie
·· Een nieuwe ordening vinden

Mijn Kracht
Wanneer je deze kaart hebt gekozen, gaat het om innerlijke kracht, om zelfbewustzijn en om een nieuwe ordening. Het gaat erom vol elan en kracht te handelen en het noodzakelijke uithoudingsvermogen te bezitten, om het project, de opgave of de situatie tot een goed einde te brengen. Het zou kunnen dat je daarvoor niet alleen ondersteuning uit het rijk van de
geestelijke wezens, maar ook uit het aardse rijk nodig hebt.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen
·· Hoe ervaar ik mijn huidige situatie, mijn lichamelijke gesteldheid?
·· Hoe ervaar ik mijn kracht?
·· In welke situatie heb ik behoefte aan kracht, bescherming, uithoudingsvermogen en elan?
·· Wat houdt mij tegen?
·· Hoe zou ik reageren of handelen wanneer ik mij totaal krachtig en beschermd zou voelen?
·· In welk gebied van mijn leven is een nieuwe ordening nuttig?

Aanvullende tips voor de LichtWesen essence
Gebruikers berichtten dat ze minder slaap nodig hadden en daadkrachtiger handelden. Velen kregen nieuw elan. Sommigen benutten de essence ook bij lange autoritten en waren daardoor meer wakker en alert. De essence mijn Kracht vitaliseert, zuivert en beschermt. Zij stabiliseert de aura en ondersteunt, opdat zich zowel in het energiesysteem als ook in
je leven een nieuwe ordening kan plaatsvinden. De essence helpt je om je niet af te scheiden van de ons onbegrensd ter beschikking staande levensenergie. Met de essence wordt de innerlijke kracht geactiveerd, de aura stabiliseert en de stroom levensenergie versterkt. De LichtWesen essence mijn Kracht behoort tot de thema essences. 

De thema essences bevatten naast de energie van geestelijke wezens, ook de krachten van edelstenen en Scheppingsstralen. Daardoor hebben zij een meer aardse trilling als de LichtWeseen meester en aartsengel essences. In de essence werken de impulsen van de geestelijke wezens Djawal Kuhl (nr. 6) en aartsengel Uriel (nr.22), de krachten van edelstenen granaat en zwarte toermalijn en de trilling van de rode Scheppingsstraal. Rood is de kleur van de liefde en van koningen.

Oefening bij het thema
Stel je voor dat je aan het strand staat en een golf op je toerolt. Verbind je nu met de aarde, vul je lichaam en je energiesysteem met haar kracht, met stabiliteit en uithoudingsvermogen. Bespeur hoe deze kracht je houvast geeft. Verbind je vervolgens met de kracht van de hemel. Ervaar hoe de energieën lichaam en energiesysteem vullen en je versterken. Neem waar hoe je door hemel en aarde wordt vastgehouden. Stel je dan voor hoe de golf langzaam op je toerolt en jij kunt standhouden. Begin met kleine golven en laat ze dan langzaam groter worden.

Ingredienten
Aqua (water), wijngeest ethanol (ethylacohol)

Gebruik
Op huid, aura en chakra, alsook als bad en massagetoevoeging.
Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder