Test alert message!

LichtWesen Stabiliteits kristal  • Stabiliseert energiesysteem en lichaam

  • Intensiveert de verbinding met de aarde

  • Houd je vrij van externe en interne invloeden

  • Zelfs na storingen weer orde vinden om te functioneren


Deze kristal vindt zijn bestaansrecht door behoefte aan stabiliteit en ondersteuning bij Electro smog en andere stralingen. Tijdens het gebruik bleek dat zijn ondersteuning ver voorbij de kwestie van blootstelling aan straling gaat. Zijn werking strekt zich uit tot emotionele belastingen, zoals moeizaam contact maken met andere mensen, stress situaties door angst en onzekerheid en overgevoeligheid voor chemische stoffen. In tijden van gezondheidskwaaltjes helpt hij om de nodige emotionele afstand te bewaren, om objectief en kalm te zijn in plaats van op te gaan in angst en paniek.

Door het gebruik konden wij ook concluderen dat hij geen bescherming opbouwt, maar de aura stabiliseert en het energiesysteem ondersteunt zodat het na storingen sneller in evenwicht gebracht wordt. Daarnaast verzacht, polijst en heelt hij al de oneffenheden, littekens en verwondingen die wij in de loop van ons leven hebben opgelopen.

Op precies deze zeer individuele oneffenheden kan energie blijven hangen wanneer iemand heel gevoelig is van bijvoorbeeld Electro smog, straling van een mobieltje of de uitstraling en de kritiek van medemensen, maar ook verkeerde verwachtingen.


Tevens konden we vaststellen dat ook planten en dieren de energie van de stabiliteits kristal goed opnamen. Zo ontstond het idee om ook lichaamskristallen met deze energie te laden. Deze kunnen direct op het lichaam aangebracht worden, of in de bloempot, de tuin, of de vijver om zo de aarde, dieren en planten te laten genezen.


Samenvatting:
Het stabiliteitskristal stabiliseert de aura en harmoniseert het lichaam.
Een stabiel lichaams/energiesysteem kan ondanks invloeden van binnen of buitenaf -(ook stemmingen), uitdagende en stressvolle situaties en belastende energie- neutraliseren en altijd weer zijn stabiele balans vinden.
In het kristal werken de volgende krachten: aartsengel Michael en Raphael, Opgestegen meester Victory, Kristallijnen Elohimstraal, gouden Scheppingsstraal, zwarte toermalijn en verbena.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder