Test alert message!

Verbinding met de ziel - Zielenkristal

Samenvatting
·· De ziel begrijpen
·· Verbinding met het weten van de ziel
·· Vaardigheden en talenten versterken
·· De impulsen van de ziel waarnemen en omzetten

De LichtWesen Zielenkristal is een sieraad van 24 mm groot, dat de verbinding met de ziel intensiveert. Hij lost de blokkades op die de uitwisseling met de ziel belasten
en hinderen. Daardoor is het gemakkelijker om de impulsen van de ziel te begrijpen en om te zetten.

Vragen om jezelf en de situatie beter te begrijpen
·· In welke situatie heb ik behoefte aan een aanwijzing van mijn ziel?
·· Welke meegebrachte vaardigheden hebben zich nog niet ontplooid?
·· Hoe zou mijn leven zijn, wanneer ik sterker met mijn ziel verbonden zou zijn?

Aanvullende aanwijzingen bij de LichtWesen Zielenkristal
Talrijke gebruikers berichten, dat zich vaardigheden ontplooid of versterkt hebben. Velen hadden de indruk, dat zij de ziel beter konden horen. De boodschappen van de ziel waren ook in de normale dagelijkse gang van zaken duidelijker waar te nemen. Gebruikers voelden zich zelf stabieler en zij werden zich er van bewust dat zij slechts de volgende stap moesten zetten. Het volgende doet zich voor, want de ziel leidt ons. Een gebruikster berichtte, dat zij de Zielenkristal, bij een aurameting in de hand had genomen. Daardoor werd de aura binnen enkele minuten gereinigd en geharmoniseerd. Zij voelt zich, als kwam zij “tot zich zelf”en zou zij meer in haar lichaam zijn. 

Energie in de Zielenkristal: aartsengelen Raphael, Michael, Jophiel, Zadkiel, Uriel en de energie van de Elohim.

Oefening bij het thema
Leg heel spontaan je hand op een plaats van je lichaam. Neem dan over deze plaats contact op met je ziel. Neem haar aanwezigheid met al je zintuigen waar: welke kleur of welk beeld verschijnt er? Welk gevoel vult je? Ontvang je een boodschap? Welke gedachte komt er? In het geval je geen of slechts een zwakke waarneming hebt, vraag dan aan je ziel om duidelijker te zijn. Wanneer je deze oefening meerdere keren herhaald, versterkt dit de verbinding met je ziel. Wanneer je de wijsheid van je ziel als ondersteuning bij een bepaalde situatie zou willen, kun je je hand weer op deze plaats van je lichaam leggen en je ziel om een boodschap vragen.

Soort product
Kristallen sieraad, 24 mm met gouden oog

Samenstelling
Kristal met gouden oog

Gebruik
Te dragen aan een ketting of om met je mee te dragen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder