Test alert message!

Veel mensen houden zich al tijden bezig met het thema ziel. 

Om het contact met het de eigen zielenergie te versterken heeft Lichtwesen de zielkristal ontwikkeld. Het intensiveert de verbinding tussen kennis van de ziel en de vaardigheden en gaves, die wij ontplooien willen. Daarbij versterkt het de verbinding met de zielbegeleider of zielengel, die ons ter zijde staat.

De energieën van de kristal stammen af van de aartsengelen Raphael (genezing), Jophiel (zelfverwerkelijking), Zadkiel (volmaaktheid), Uriel (scheppingskracht), Michael (bescherming), de Elohimstraal van herinnering en de gouden straal van Elohim.

De kristal (22 mm hoog) is van een zilveren respectievelijk gouden hanger uitgevoerd, zodat het als halsketting gedragen kan worden. De buitengewone hanger en inhoud van energie maken het een blikvanger. Mensen die het dragen worden er vaak over aangesproken.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder