Fusilli 4 granen, glutenvrij

Deze glutenvrije biologische fusilli wordt volgens authentiek recept in Italie gemaakt.
Gedroogde 4-granen pasta op basis van mais, rijst, boekweit en quinoa.

Ingredienten:
Maismeel* 75%, Rijstmeel* 10%, Boekweitmeel* 10%, Quinoameel 5%, 
* = Biologisch

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1514 kJ / 357 kcal
Vetten 2 gram
 waarvan verzadigd  0,6 gram
Koolhydraten 75,7 gram
 waarvan suikers 0,7 gram
Voedingsvezels 7,4 gram
Eiwitten <0,1 gram
Zout 3,4 gram

Gebruik: 
Voor het perfect koken: gebruik 1 liter water voor 100 gram pasta. Voeg een snuifje zout toe en breng het water aan de kook. Wanneer het water kookt de spaghetti toevoegen. 6 tot 8 minuten laten koken voor 'al dente' pasta, daarna afgieten. Tussendoor regelmatig roeren.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant:
Udea BV
Doornhoek 4040
5465 TD Veghel 

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder