Test alert message!

Miso is een pasta van gefermenteerde soja die in het Verre Oosten al 1300 jaar gebruikt wordt om gerechten op smaak te brengen. De Brown Rice miso wordt gemaakt op basis van gepelde sojabonen en volle rijst en heeft een fermentatietijd van minimum 3 maand

Miso, pasta van gefermenteerde soja met rijst, ongepasteuriseerd, van biologische teelt

Ingredienten
Gepelde SOJABONEN* 46%, volle rijst* 36%, zeezout, water, A. Oryzae 
* = van biologische teelt (JP-BIO-154)

Voedingswaarde per 100g

Energie (kJ) 662 kJ
Energie(kcal) 158 kcal
Vetten 5,9 g
- waarvan verzadigd  1,3  g
Koolhydraten 12,4 g
- waarvan suikers 11,5 g
Vezels 4,5 g
Eiwitten 11,6 g
Zout 11,8 g

Na opening in de koelkast bewaren.

Fabrikant
Lima NV
Groendreef 101
9880 Aalter
België

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder