Test alert message!

Pasta van Shoyu en Koji verrijkt met de frisheid van Yuzu, een citrusvrucht uit het Verre Oosten. Dit zorgt voor een unieke Umami smaakervaring. De pasta is eiwitreik en bevat geen verzadigde vezuren. "Umami" betekent "verrukkelijk" in het japans en verrijkte de smaak van eten. Umami is de naam die aan de beroemde vijfde smaak werd gegeven, die aan het begin van de 20ste eeux door de Japanse professor Kikunae Ikeda werd ontdekt. Deze smaak vult de andere smaken, zout, zoet, zuur en bitter aan.

Ingredienten
Shoyu SOJAsaus* 47% (water, SOJAbonen*, TARWE*, zeezout, A. oryzae), rijst* 27%, water, Yuzu citrus schil* 3%, A. oryzae 
*van biologische teelt JP-BIO-154

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram
Energie 484 kJ
114 kcal
Vet 0 g
waarvan verzadigde vetzuren 0 g
Koolhydraten 21 g
waarvan suikers 5.5 g
Vezels 1.0 g
Eiwitten 5.8 g
Zout 7.4 g

Gebruik
Een toefje Umami volstaat om een extra smaak toe te voegen aan al je gerechten. Ideaal voor dressings & marinades, lekker in saladesausjes, pasta, rijst, groenten of sushi.

Na openen 2 maanden bewaren in de koelkast.

Distributeur
Lima NV/SA
Groendreef 101
9880 Aalter
België

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder