LineShaper Helpt bij het afslanken. Ceratonis siliqua: - Helpt bij het verminderen van de eetlust - Vermindert hongergevoel - Helpt bij gewichtsbeheersing Lagerstroemia speciosa: - Voorkomt hongergevoel, doordat het de bloedsuikerspiegel normaal houdt - Vermindert vetopslag en de vetopname Ceratonia siliqua: Vermindert de eetlust Na het innemen van de LinShape capsules lost het pitmeel van de Ceratonia siliqua, na circa 5 a 10 minuten, in het aanwezige maagvocht op. Het pitmeel wordt vervolgens in combinatie met het maagvocht, op een heel natuurlijke wijze, een dikke pap. Dit geeft een vol gevoel in de maag, waardoor het hongergevoel afneemt en beperkt de eetlust. Ook heeft de maag door de pap meer tijd dan normaal nodig met het verteren van de maaginhoud. Dit vermindert het hongergevoel en beperkt de eetlust. Lagerstroemia speciosa vermindert vetopslag en vetopname De LineShaper bevat per twee capsules 400 mg extract aan bladeren van de Lagerstroemia speciosa. Dit komt overeen met 4 gram aan verse bladeren. Deze hoeveelheid per dagdosering voorkomt het hongergevoel door het behoud van een stabiele bloedsuikerspiegel. Dit helpt het lichaam om op het optimale gewicht te blijven. Wat ook helpt bij het afslanken is dat dagelijkse dosering, van 4 gram aan vers blad, de vetopname en vetopslag in het lichaam vermindert. Samenstelling per 2 capsules LineShaper Vitamine: -Vitamine B6 (Pyridoxine HCL 82%) 0,21 mg, 15% van de A.D.H.* Mineraal: - Chroompicolinaat 6 mcg, 15% van de A.D.H.* Kruiden: - Ceratonica siliqua (pitmeel) 450 mg - Lagerstroemia speciosa (extract 10:1) 400 mg Overig: - Xanthaangom 600 mg * A.D.H. = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Ingredienten Xanthaangom,Ceratonia siliqua, Lagerstroemia speciosa, gelatine (capsulehuls), vitamine B6, Chroompicolinaat, LineShaper is een voedingssupplement en valt in de categorie vitaminen, mineralen en kruiden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Gebruiksaanwijzing Neem twee Lineshaper capsules met een glas water een half uur voor de hoofdmaaltijd in. Gebruik drie capsules voor de hoofdmaaltijd, wanneer je een grote eter bent. De dagdosering niet overschrijden, tenzij een andere dosering door een deskundige geadviseerd. Waarschuwing Niet gebruiken tijdens de periode van zwangerschap en het geven van borstvoeding. Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts. Allergie informatie Dit product bevat geen bekende allergenen Capsule: gelatine Inhoud per capsule: 725 mg Totaal gewicht: 843 mg 90 capsules: 76 gram

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder