Test alert message!
Het ultieme valse wimpers-effect bereik je met de L’Oréal Paris Lash Architect 4D mascara! 4 Dimensies: volume, lengte, textuur en krul, voor de meest intense, sprekende blik.

HET RESULTAAT
Een opvallende blik vanuit elke hoek. Fascinerend! De waterproof formule zorgt ervoor dat het water wordt afgestoten en de mascara langdurig blijft zitten.

HOE TE GEBRUIKEN?
Your wish is our command… met Lash Architect 4D kun je zelf bepalen hoeveel volume je wilt creëren. Je kunt de intensiteit opbouwen, laag voor laag, om het gewenste eindresultaat te bereiken. Later op de dag extra volume toevoegen? Dat kan! Dankzij verzachtende extracten wordt de mascara niet hard.

- Mascara met valse-wimpers effect door een formule met "4D Reliëf" vezels
- Ultra-soepel en onwaarneembaar, de vezels vormen een natuurlijk laagje dat de wimpers vol maakt zonder dat ze stijf en stug worden
- De wimpers krijgen 4 dimensies : spectacula

Waterdicht: Ja
Mascara-effect: Verlenging, Volumegevend
Land van herkomst: Italië

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder