Test alert message!
Voor het eerst, creëert u zelf eenvoudig een stralend wild kleurverloop effect door enkel de lengten en punten van het haar te verhelderen, met één simpele borstelstreek. Wild Ombrés van Préférence combineert de technologie van een milde verhelderende crème met een Nutri-Ceramide verzorging voor een verhelderend resultaat en glanzend zijdezacht haar.

Wild Ombrés verheldert het haar en geeft het een natuurlijk zonnig effect. Het is makkelijk in gebruik en omdat de wortels niet worden gekleurd, hoeft de uitgroei niet bijgewerkt te worden !

- Stralend wild kleurverloop.
- Verheldert de lengten en punten.
- Verzorgende shampoo met nutri-ceramide voor glad en zijdezacht haar.
- Aanbeloven voor lichtbruin tot donkerbruin haar.
- Als u veel grijze haren heeft wordt deze tint afgeraden.

Voor een hippe tie & dye look
Verheldert de lengten en punten in één enkel borstelstreek
2 kleurtinten voor elk haartype
Voor een natuurlijk zonnig effect

Kleurgroep: Goudblond
Kleurcode: 01
Kleurnaam: Châtain - Ombré
Blijvend: Ja
Gebruiksinstructie: Voor een optimaal resultaat, begin uw Ombré toepassing tussen oor en kin, ongeacht de lengte van uw haar. Een kapsel met laagjes benadrukt het kleurverloop effect van Wild Ombré. Wild Ombré geeft uw trendy look extra structuur en spontaniteit.

Tip van de kleurspecialist : het kleurresultaat hangt af van uw basiskleur en de wachttijd. Om uw Ombré vorm te geven, begin de applicatie op de punten en ga geleidelijk naar boven, terwijl je steeds je haar kamt van hoog naar laag.
Land van herkomst: België

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder