Test alert message!
• 30° | 40°
• Because you love your clothes
• My little luxury

Lovables Was-Shampoo is een nieuwe generatie wasmiddelen voor al je favoriete kledingstukken die je zo lang mogelijk mooi wilt houden. Vivid Colors beschermt de kwaliteit van je gekleurde kleding.
- Verzorgende formule met micro-oliën voor speciale reiniging die zacht is voor de vezels
- Anti-Fading: Voor stralende kleuren
- Anti-Color transfer: Voorkomt het doorlopen van kleuren
- Anti-Pilling: Voorkomt pluizen en pillen

Lovables is de eerste wasverzorgingslijn die een uniek gevoel van rijke verzorging geeft aan je kleding. Het is ontworpen om de schoonheid van je kleding te behouden en te verbeteren, zodat je je de hele dag mooi kan blijven voelen.

Voor de specifieke wasvoorschriften van het product verwijzen we je door naar de verpakking.

Gentle to applications & prints*
Volg de wasvoorschriften in je kleding. Voor extra gevoelige kledingstukken gebruik een waszakje en was je favoriete kledingstukken binnenstebuiten. *Gebruik het fijne- of wolwasprogramma van je wasmachine.

Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Buiten het bereik van kinderen houden. Oogbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk. Blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Ingrediënten: (Detergenten verordening (EC) n° 648/2004):, 5- <15% anionogene oppervlakteactieve stoffen, <5% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, zeep, fosfonaten, Bevat ook: parfums, limonene, linalool, amyl cinnamal, benzyl salicylate, conserveringsmiddelen, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, enzymen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder