Test alert message!

Lucovitaal Magnesium Citraat Poeder


De poeder heeft een neutrale smaak en is overal bij te voegen. Eén theelepeltje is voldoende!


Magnesium is goed voor de werking van de spieren, draag bij aan geestelijke veerkracht en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid. 
Samenstelling per dosering van 2,5 gram        % RI
Magnesium (elementair)

(uit 2500 mg Magnesiumcitraat)
400 mg 107 %
*RI - Referentie Inname    

Ingredienten

Magnesium citraat poeder, zonder enkele toevoegingen.


Gebruik

Los dagelijks 1 theelepel (= 2,5 gram) op in water, sportdrank of vruchtensap. Goed roeren; na 1 minuut is het poeder opgelost. Bij gebruik in smoothies of yoghurt: het poeder eerst oplossen in wat water alvorens het te mengen. Schep steeds met een schone, droge theelepel het poeder uit de pot.


Fabrikant


PK Benelux

Vluchtoord 17

​5406 XP  Uden


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder