Chia zaad (Salvia hispanica) is rijk aan Omega 3 vetzuren. Daarnaast bevat het de Omega 6 vetzuren, is het een bron van eiwitten en boordevol voedingsvezels. Lucovitaal Super Raw Food Chia biedt deze kleine, hele organische zaden in pure vorm.

Chia zaden waren een belangrijk onderdeel van het dieet van de Azteken en de Maya's. De zaadjes komen van de Salvia hispanica, een plant die van oorsprong uit de centrale vallei van Mexico komt.

Ingrediënten
vulmiddel (zonnebloemolie), verdikkingsmiddelen (gelatine, glycerol), vitamines, PABA benzoic acid (glansmiddel), agent d'enrobage (bijenwas), betacaroteen, mineralen, lycopeen, astaxanthine.

Voedingswaarde per 100 gram
Energie 435,8 Kcal/1825 KJ
Eiwitten 20 g
Koolhydraten 2 g
Vetten 31 g
   waarvan verzadigd 3 g
   waarvan enkelvoudig onverzadigd (Omega 9) 2,6 g
   waarvan meervoudig onverzadigd 25,4 g
Omega 3 18,6 g
Omega 6 6,8 g
Voedingsvezel 38 g
Natrium 20 mg

Gebruik
Chia zaad kan door salades worden gemengd of door smoothies, sappen, pindakaas, notenspread, muesli, ontbijtgranen, sauzen en soepen worden geroerd, maximaal 15 gram per dag. De Europese wetgeving schrijft voor, dat maximaal 5% Chia zaden gebruikt mag worden in broodproducten.

Fabrikant:
PK Benelux BV
Vluchtoord 17
5406 XP  Uden

09-2014

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder