Lucovitaal® Wrat weg gel is een medisch hulpmiddel voor de behandeling van gewone wratten. Het bevat monochloorazijnzuur, een stof die een afbrekende werking heeft op de huid. De wrat zal laagje voor laagje loslaten. Monochloorazijnzuur zorgt er voor dat de cellen die het wrattenvirus bevatten verdwijnen.

Pijnloze wrat behandeling Voor de behandeling van gewone wratten op handen en voeten

• Slechts 1 keer aanstippen 
• Pijnloos en effectief 
• Voor volwassenen en kinderen (vanaf 4 jaar) Ingrediënten Monochloorazijnzuur, gezuiverd water, hydroxyethylcellulose.

Samenstelling
Monochloorazijnzuur, gezuiverd water, hydroxyethylcellulose.

Gebruik
Gebruik Lucovitaal® Wrat weg gel maar 1 keer per week. Om te voorkomen dat de huid rondom de wrat wordt aangetast, wordt aanbevolen om voorafgaand aan de behandeling de omliggende huid van de wrat te beschermen tegen de bijtende werking van de vloeistof met bijvoorbeeld Vaseline of Zinkzalf. Let erop dat u Lucovitaal® Wrat weg gel alleen op de wrat aanbrengt, een klein druppeltje is voldoende. Laat het vervolgens even drogen. Dek de wrat af met een pleister. In een week tijd zal de wrat laagje voor laagje loslaten. De vloeistof heeft een week nodig om het bovenste laagje van de huid los te weken, u zult dus niet direct na het aanbrengen resultaat zien. Na enige tijd worden de wrattencellen vernietigd en zal de wrat een witte kleur krijgen en worden afgestoten. Lucovitaal® Wrat weg gel niet vaker aanbrengen dan 1 keer per week. Afhankelijk van de grootte en dikte van de wrat kan het noodzakelijk zijn om de behandeling met Lucovitaal® Wrat weg gel na een week te herhalen. Wratten zijn besmettelijk. Daarom wordt gebruik van het product door meerdere personen afgeraden. Breng Lucovitaal® Wrat weg gel aan met de grootst mogelijke zorg. De oplossing is bijtend. Let goed op bij de toepassing op lichaamsdelen die moeilijker te bereiken zijn zoals voetzolen. Dit geldt vooral bij personen met een beperkte mobiliteit of in geval van een gestoorde fijne motoriek (trillende handen, verstijfde vingers). Sluit de tube goed af na gebruik.

Fabrikant
PK Benelux  
Vluchtoord 17
5406 XP Uden

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder