Test alert message!

Luvos Heilaarde maagfijn granulaat - Medisch hulpmiddel

Toepassing
Voor de ondersteunende behandeling van functionele maagdarmaandoeningen zoals een prikkelbare darm en een overgevoelige maag. Deze aandoeningen uiten zich overwegend in klachten zoals diarree en winderigheid, alsook oprispingen, brandend maagzuur, druk op de maag en een opgeblazen gevoel.

- Ter ondersteuning van het organisme bij lichaamsontgifting. Als ondersteunende behandeling van functionele maag-darmaandoeningen zoals overgevoelige maag en prikkelbare darm met klachten zoals diarree en winderigheid, oprispingen, maagzuur, druk op de maag en een opgeblazengevoel.

Samenstelling
6,5g granulaat (=1 zakje) bevat 6,2 gram Heilaarde en overige ingredienten: Methylcellulose, Maltodextrine.

Gebruik
Volwassenen: tweemaal per dag 1 tot 2 zakjes Lucos heilaarde maagfijn. Bij ernstige klachten nog een derde zakje. Het product dient minstens 3 tot 6 weken op een regelmatige basis te worden ingenomen. Langer gebruik leidt niet tot gewenning of een afnemende werking van het middel.

Het granulaat dient met een rijkelijke hoeveelheid vloeistof (een half glas water, mineraal water of thee) te worden ingeslikt zonder te kauwen.

Fabrikant
Luvos Just GmbH & Co. KG
Otto-Hahn-Strasse 23
D-61381 Friedrichsdorf Hessen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder