en ayurvedische asava die bestaat uit twee componenten (D1 en D2), die samen aanbevolen worden gedurende een periode van ongeveer 2 weken. * Indien nodig gaat u daarna over op het voedingssupplement ‘Digest’. Bevat alcohol.

Ayurvedisch kruidenpreparaat

Ingrediënten:
Water, rietsuiker, 11% kruidenextract (kruidnagel, gember, nootmuskaat, notengras, Ceylon kaneel, kardemom, Tibetaanse kaneel, ijzerhout, ajowan (Oostindie-kummel), ster anijs), alcohol, 0,3% kruiden (komijn, Woodfordia fruticosa).

Gebruik:
Gebruik voor volwassenen: Na het middag- en avondeten 10-20 ml (zie maatbeker) Spijsverterings Elixer D1en D2 mengen en met een gelijke hoeveelheid water nemen
(circa 2 weken). Bij 40 ml bevat de dagelijkse dosis 4 ml kruidenextract. 5% alcohol vol.

Distributeur
MAP Europe BV
Veldweg 33
6075 NL  Herkenbosch

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

06-2015

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder