ManukaClear Mask is een doorbraak op het gebied van huidverzorging en bevat een gepatenteerde formule (MGO 600+ Manuka Honing, Calendula-extract en MGO 400+ Manuka Honing met CycloPower), die speciaal ontwikkeld is om de huidstructuur glad en gezonder te houden. Deze speciale formule bevat geen water en is gemaakt op basis van de zeer exclusieve MGO 600+ Manuka Honing - de meest krachtige Manuka Honing die momenteel beschikbaar is!

CycloPower gecombineerd met MGO 400+ Manuka Honing vormt een unieke combinatie, gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Die is toegevoegd aan ManukaClear Mask om zo de opmerkelijke, voedende kwaliteiten van Manuka Honing te verbeteren.

Gecombineerd met pure Calendula etherische olie en gecertificeerd biologisch Aloë Vera extract, helpt ManukaClear Mask je huid te verjongen en verzacht het de geïrriteerde, droge, gebarsten huid om zo de gezonde uitstraling van uw teint te herstellen.

Een 100% natuurlijke formule waarbij elk ingrediënt werkt!

bevat geen water
bevat geen conserveringsmiddelen
bevat geen kunstmatige kleuren
bevat geen geuren
bevat geen chemicaliën
bevat geen lanoline

Bevat geen parabenen, geen fenoxyethanol, geuren of kleurenstoffen.
Hypoallergeen en bevat geen parfum.
Geschikt voor alle huidtypes.

Ingredienten
Leptospermum scoparium mel (MGO 600+ Manuka Honing), Cyclopower met MGO 400+ Manuka Honing, Leptospermum scoparium (Manuka) olie, Calendula officinalis (Calendula) extract

Gebruik
Breng het masker aan op een schone, droge huid (gezicht). Neem tijd om uw lichaam en geest te ontspannen. Voor het beste resultaat laat u het masker minimaal 30 minuten tot maximaal 60 minuten op de huid zitten. Gebruikt u het masker op uw handen, dan kunt u het beste gebruik maken van katoenen handschoenen en laat u het masker op uw handen zitten gedurende de nacht. Vervolgens de huid zachtjes reinigen met warm water. Voor het beste resultaat en ondersteuning van uw huid gebruikt u, na het gezichtsmasker, Manuka Health’s Manuka Honing Hydraterende Face Cream.

Gebruik ManukaClear Mask net zo lang tot dat het gewenste resultaat is bereikt. Vervolgens kunt u het masker 2 keer per week aanbrengen.

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder