Test alert message!
Gift kits jetlag/anti-stress
 
Inhoud
Anti-Stress Massage Zeep
Anti-Stress Kussen nevel  
Anti-Stress Massage Lotion 
Anti-Stress ontspannings Lotion 
Soothing Ooglid compres
 
Gebruik
Neem voor en/of na een reis met vliegtuig eerst een warm bad of douche met de Anti-Stress Massage Zeep dit is een geweldige manier om te beginnen om te ontspannen. De essentiële aromatische geur kalmeert de geest net als de speciale verhoogde massage knooppunten van het stuk zeep kalmeren het lichaam.
 
Nevel kan bijvoorbeeld gebruikt worden op het kussen. 
 
Voor de totale zintuiglijke ontspanning, gebruikt u erna de Anti-Stress Massage Lotion i.c.m. met de mind repair lotion. Een rustgevende, kalmerende mix van aroma-therapeutische Kamille en Lavendel. 
 
Sluit af met de Soothing ooglid compres. Dit gel kompres is rustgevend en geeft verlichting aan vermoeide ogen en zenuwen. 
 
De oog kompressen voor gebruik  een uur in de koelkast of 5 tot 10 minuten in de vriezer. Voor ontspanning van de ogen en om wallen zwelling te verlichten. 
 
Niet verwarmen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder