Test alert message!

Steunzolen, gevuld met water

Speciaal ontwikkeld voor gebruik bij voorvoetproblemen (spreidvoet). Dit model steunzool ontlast de voorvoet en is een uitkomst bij klachten zoals pijnpunten onder de (voor-)voet. Bevordert de doorbloeding door de masserende werking van het water in de zolen.

Werkzaam ter verbetering van de doorbloeding in voeten en benen. Bevordert een betere lichaamshouding, daardoor minder belasting voor enkels, knieën en rug.

De zool wordt succesvol gebruikt ter voorkoming van koude voeten (wintervoeten). Ook wordt de Front-zool geadviseerd ter voorkoming van jicht. Ervaar zelf het aangename gevoel van lopen op water!

Werkt door de speciale constructie preventief tegen het ontstaan van een hielspoor.
N.B. Een ´hielspoor´ (ontsteking aan de peesplaat) ontstaat meestal in combinatie met een zgn. doorgezakte voorvoet. Ons advies is om, na herstel van de hielspoorklachten, de MEDICOVI steunzool 'FRONT' te gebruiken.

De MEDICOVI Front is slechts 2 mm hoog, daardoor geschikt in iedere goed passende schoen.

Gebruik
Gebruik de steunzolen in schoenen met een stevige en vlakke binnenzool zodat het water goed verdeeld wordt onder de voeten.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder