Test alert message!

Voelt je je lusteloos, kun je je maar slecht concentreren en ben je prikkelbaar of moe? Met name bij het invallen van de herfst en winter is dit een bekend fenomeen: de winterdip! Deze seizoensgebonden depressieve gevoelens zijn een groeiende plaag doordat we steeds minder buiten komen en minder daglicht tot ons nemen. Gelukkig heeft Medisana hiervoor de bewezen effectieve Licththerapielampen tegen de Winterdip, ook wel het Seasonal Affective Disorder (SAD-syndrome) genaamd.

De Daglichtlamp LT 480 gaat de zogenaamde Winterdip die in de medische wereld bekend staat als Seizoensgebonden affectieve stoornis, te lijf met maar liefst 10000 Lux lichtsterkte*.
Een keer per dag een lichtbad van deze daglichtlamp is voldoende om het lichaam weer de energie te geven die u gewend bent.
De 72 Watt-lamp is zeer krachtig, flikkervrij en voorzien van een UV-filter voor een optimaal resultaat en veilig gebruik. De LT 480 Daglichtlamp is op de uitklapbare steun te plaatsen maar kan ook aan de wand worden gehangen.
Een lichttherapie lamp brengt de zon terug in huis !
*bij 20 cm afstand

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder