Test alert message!

Met de NM 860 kunt u op unieke wijze uw schouders, nek, maar ook andere vastzittende spieren losmaken met een bijzondere Shiatsu-Massage.

Dankzij de 2 roterende massagekoppen kunt u zeer gericht te werk gaan en deze authentieke massagetechniek toepassen op de moeilijk bereikbare lichaamsdelen als nek, schouders en rug.
Hierdoor is een zelfmassage nog effectiever dan wanneer u de massage door iemand anders laat doen: u weet immers zelf het beste waar de behandeling nodig is, en welke druk het meeste effect sorteert.
De druk regelt u namelijk door de handvaten op de door u gewenste sterkte aan te trekken, zodat u precies de Shiatsu massage krijgt die u het prettigst of meest heilzaam vindt.

De roterende Shiatsu-massagekoppen kunt u instellen in 2 rotatiesnelheden, en desgewenst voorzien van extra warmte om de doorbloeding sneller op gang te helpen.
Als u eenmaal ontdekt heeft hoe prettig de NM 860 Shiatsu-Massage voor nek en schouders is, zult u hem ook leren waarderen op andere lichaamsdelen als dij- en onderbenen en bijvoorbeeld de onderrug.
Hierdoor is de NM 860 een veelzijdige alleskunner die u van top tot teen zal helpen ontspannen en vastzittende spieren met het grootste gemak weer los zal maken.

Korte omschrijving : Intensieve shiatsu-massage voor de nek, schouders, rug, buik, onder- en bovenbenen met vier roterende massagekoppen en zelf instelbare massage-intensiteit.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder