Test alert message!

Vermoeide spieren? Pijn?

Met dit warmtekussen van Medisana verwarmt en ontspant u uw spieren, precies daar waar u het nodig heeft.
Warmte stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een heerlijk ontspannen gevoel, heerlijk na een lange dag werken, of gewoon lekker op de bank.

Het warmtekussen beschikt over een elektrische temperatuurcontrole met vier instelbare warmtestanden; met de afstandbediening selecteer je gemakkelijk de gewenste stand. En is het kussen toch een beetje te warm? Dan schakel je gemakkelijk een standje terug, waarna het kussen afkoelt.

Ook is het mogelijk het kussen langdurig te gebruiken. Zet dan de schakelaar op stand 1 of 2 en het kussen zal automatisch uitschakelen na 90 minuten continubedrijf.
En is 90 minuten toch nog niet lang genoeg, dan schuif je de schakelaar in positie nul en kies je vervolgens opnieuw de gewenste warmtestand.

Het kussen heeft een afneembare overtrek welke je droog kunt reinigen of in de wasmachine (30ºC). Het kussen zelf kun je dankzij de afneembare kabel, met de hand wassen.

  • Verwarmingsvermogen: max. 100 W
  • Automatische uitschakeltijd: na ca. 90 min.
  • Afmetingen: ca. 33 x 40 cm
  • Lengte netsnoer: ca. 2,60 m

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder