Test alert message!
Modifast Vetverbrander Kolanoot

De Modifast Vetverbrander Kolanoot is een afslanksupplement op basis van Slendacor. Dit is gebaseerd op een mix van extracten van kolanoot, moringa, kurkuma en kerrie. Deze combinatie van plantenextracten bevordert de vetverbranding na de maaltijd. Daarnaast draagt het bij tot de afbraak van vetreserves door de lever. Neem 2 capsules per dag in, 30 minuten vóór een hoofdmaaltijd, voor een optimaal resultaat. De kuur duurt 14 dagen, maar kan meermaals herhaald worden.

De voordelen van Modifast Vetverbrander Kolanoot zijn:
  • Draagt bij tot gewichtsverlies
  • Afbraak van de vetreserves door de lever
  • Kuur van 14 dagen
Hoe past de Vetverbrander Kolanoot bij de afslankmethodes van Modifast?

Modifast heeft twee afslankmethodes waarbij de Vetverbrander gecombineerd kan worden. Door de vetverbrander in combinatie met een dieet te gebruiken, kan je een succesvoller resultaat bereiken.

Ingredienten : Slendacor™ (mengsel van extracten: blad van moringa (Moringa oleifera), blad van kerrieboom (Murray koenigii), wortelstok van kurkuma (Curcuma longa)), vulstof: microkristallijne cellulose, droogextract van zaad van kolaboom (Cola nitida), antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren en siliciumdioxide, Capsule: hydroxypropylmethylcellulose

per 2 capsules: Slendacor™: 900 mg, Droogextract van kolaboom: 100 mg

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder