Test alert message!
Modifast Weight Loss Supplements Vet Verbrander met Kolanoot 28 Capsules 20 g
Voedingssupplement op basis van plantenextracten.
Slendacor is gebaseerd op een mix van extracten van Kolanoot, Moringa, Kurkuma en Kerrie. Het draagt bij tot gewichtsverlies door de verbranding van vetten en de afbraak van vetreserves door de lever.

Ingrediënten:
Slendacor (mengsel van extracten: blad van moringa (Moringa oleifera), blad van kerrieboom (Murray koenigii), wortelstok van kurkuma (Curcuma longa)), vulstof: microkristallijne cellulose, droogextract van zaad van kolaboom (Cola nitida), antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren en siliciumdioxide, Capsule: hydroxypropylmethylcellulose

Bevat per 2 capsules
Slendacor 900 mg
Droogextract van kolaboom 100 mg

Slendacor™ is een geregistreerd merk van PLT Helath Solutions.

Gebruik:
Neem 2 capsules per dag 30 minuten voor de twee hoofdmaaltijden.
Duur: 14 dagen, kan meermaals herhaald worden.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Bevat cafeïne. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen. Niet toedienen aan kinderen jonger dan 18 jaar. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia. Een voedingssupplement kan geen gevarieerde voeding vervangen. Het is belangrijk evenwichtig en gevarieerd te eten en een gezonde levensstijl na te leven. Vergeet niet om dagelijks voldoende te drinken.

Fabrikant:
Nutrition & Sante Benelux BV
Medialaan 30 bus 2
1800 Vilvoorde
België

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder