Mr muscle aqua blue, het toiletblok dat het water blauw kleurt bij iedere spoelbeurt! 
De unieke vorm van het Mr Muscle aqua green toiletblok is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat dezelfde hoeveelheid kleur wordt vrijgegeven bij iedere spoelbeurt.

Maakt het water blauw.
Maakt schoon en geeft glans.
Helpt kalkaanslag voorkomen
Laat het toilet fris ruiken gedurende de hele dag.

Samenstelling
<5% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, > 30% anionische oppervlakteactieve stoffen, parfum, linalool, citral, eugenol, limonene.

Gebruiksaanwijzing 
Rol de haak uit en plaats het toiletblok onder de rand van de toiletpot daar waar het water stroomt wanneer het toilet wordt doorgespoeld.

Waarschuwing
Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. 
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden.
Enkel bestemd voor gebruik in de toiletpot. Handen wassen en drogen na gebruik. Zoals bij ieder schoonmaakproduct, langdurig contact met de huid vermijden.

Fabrikant 
SC Johnson Benelux Consumentenvoorlichting Nederland
Postbus 22 
3640 AA Mijdrecht

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder