Medisch hulpmiddel

Naloc is een nieuw en effectief product dat het herstel en uiterlijk van kalknagels en psoriasisnagels bevordert. Naloc dringt diep door in alle lagen van de nagel en verbetert zowel de structuur als de vochtbalans. De natuurlijke staat van de nagel  wordt hersteld. Schimmelgroei wordt voorkomen.

Naloc geeft al binnen 2 weken zichtbaar resultaat en houdt de nagel gezond. Een klinische studie heeft aangetoond dat 77% van de gebruikers binnen 2 weken een zichtbare verbetering ondervond van de nagels, 92% ziet verbetering na 8 weken.

Naloc is makkelijk in gebruik: slechts 1 keer per dag aanbrengen en even laten drogen. Geen opbouwschema en vijlen is niet nodig.

Voor het behandelen van een kalknagel is de diagnose van een arts niet noodzakelijk. Als je zeker wilt weten of het een kalknagel of psoriasisnagel is, kun je ook terecht bij je huisarts, een medisch pedicure of een pedicure gespecialiseerd in schimmeldiagnostiek.

Samenstelling Naloc
De actieve ingrediënten in de gepatenteerde formule van Naloc zijn: Propyleenglycol, Ureum en Melkzuur. Alle ingrediënten van Naloc zijn volledig biologisch afbreekbaar. Naloc bevat geen conserveermiddelen en geurstoffen.

De unieke formule van Naloc bevordert het herstel en het uiterlijk van lichte, milde en ernstige vormen van kalknagels en nagels die door psoriasis zijn aangedaan. Naloc voorkomt de groei van schimmels en bacteriën.

Naloc zorgt ervoor dat het nageloppervlak dunner en gladder wordt en de verkleuring minder. Naloc zorgt er daarnaast voor dat de vochthuishouding van de gehele nagel wordt verbeterd; de nagel wordt minder droog, breekbaar en brokkelig. De natuurlijke staat van de nagel wordt hersteld. Schimmel- en bacteriegroei wordt voorkomen.

Distributeur
Meda Pharma B.V.
Krijgsman 20
1186 DM Amstelveen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder