Test alert message!

De vloeibare Vitamine D3 van Animal Parade bevat 5 microgram (200 IU) per druppel (=100% ADH volwassenen, 33,3% ADH kinderen t/m 6 jaar). 


De druppels zijn hypo-allergeen en geheel natuurlijk. Met lekkere sinaasappelsmaak. 


Samenstelling aanbevolen dagdosering (1 druppel): 

Vitamine D3 (cholecalciferol) 5 mcg 

5 mcg is 100% van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Dosering) voor volwassenen en 33,5% van de ADH voor kinderen t/m 6 jaar.


Ingredienten

Vitamine D3 (Cholecalciferol) 5 mcg, EFASorb™ (waarin: Lecithine (uit zonnebloem), phosphatidyl-choline, phosphatidylserine, calciumkalium, chloride), saffloer olie, sinaasappel olie


Gebruik:

Dagelijks 1 druppel. Rechtstreeks in te nemen (de druppel, op oliebasis, lost niet op in water). 1 druppel levert 5 mcg (200 IE) vitamine D.

Het Voedingscentrum hanteert het volgende advies: Kinderen t/m 4 jaar 2 druppels. Alle personen met een donkere huidskleur 2 druppels. Vrouwen boven de 50 jaar en mannen boven de 70 jaar dagelijks 4 druppels. 


Distributeur:

Innovital BV

Postbus 9508

1067 TL Amsterdam


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

  


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder