Test alert message!
Hydrateert de huid
 
Masseren is een moment van ontspannen. Niet alleen voor je kindje, maar ook voor jou. Het zorgt ervoor dat je baby zich veilig en geborgen voelt en het versterkt de ouder en kind band. Behalve dat het een moment van ontspannen is, is het tevens goed voor de huid. Door het kwetsbare huidje te masseren met een hydraterende, verzorgende olie wordt zij beschermd tegen uitdroging van de huid.
 
NATUSAN® Baby First Touch is speciaal ontwikkeld voor je pasgeboren baby:
  • Milde, verzorgende olie die de huid hydrateert
  • Houdt het vochtgehalte van huid op peil zonder de huid af te sluiten
  • Geschikt voor massage
  • Ook zeer geschikt voor de volwassen huid
     
First Touch Baby Olie beschermt het tere huidje van je baby tegen uitdroging en irriterende stoffen van buitenaf. Deze olie is uitermate geschikt voor massage. Dep eerst na het badderen de babyhuid droog met een katoenen handdoek. Masseer daarna zachtjes het huidje in. Voor de volwassen huid geldt 10x betere hydratatie wanneer je het op een natte huid aanbrengt.
 
Klinisch Bewezen Mild
 
First Touch Bad is een van de producten van de First Touch productlijn. Deze productlijn is ontwikkeld voor optimale zorg voor de kwetsbare babyhuid. Alle producten zijn pH-neutraal en 100% zeep-, parfum-, kleurstof-, alcohol-, en parabenenvrij.
 
Ingredienten
Paraffinum liquidum, Isopropyl palmitate

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder