Test alert message!

Haren wassen is geen favoriete bezigheid voor kleine kinderen, maar met een mild product dat niet in de oogjes prikt is het al een stuk aangenamer. Gebruik tijdens het badderen een wasproduct waarmee je de haartjes en de tere hoofdhuid van je baby op een milde zachte manier kunt wassen.

NATUSAN® Baby First Touch is speciaal ontwikkeld voor je pasgeboren baby:

  • Milde shampoo voor haar en tere hoofdhuid van je baby
  • Geschikt vanaf het eerste badje
  • Prikt niet in de oogjes dankzij de No More Tears® formule
  • Klinisch Bewezen Mild

First Touch Shampoo zorgt ervoor dat de haartjes worden opgefrist en gereinigd zonder dat er parfum aan dit product is toegevoegd. Dankzij de No More Tears® formule is het product zo puur voor de oogjes als water en prikt het niet.

Klinisch Bewezen Mild
First Touch Bad is een van de producten van de First Touch productlijn. Deze productlijn is ontwikkeld voor optimale zorg voor de kwetsbare babyhuid. Alle producten zijn pH-neutraal en 100% zeep-, parfum-, kleurstof-, alcohol-, en parabenenvrij.
 
Ingredienten
Aqya, Glycerin, Cocamidpropyl betaine, Coco-glucoside, Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Polyquaternium-10, Citric acid, Sodium benzoate
 
Gebruik
Aanbrengen in vochtig haar. Licht inmasseren en goed uitspoelen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder