Test alert message!

Isosource® Standard Fibre is een kant-en klare, isocalorische, vezelverrijkte, volledige enterale voeding. Isosource® Standard Fibre sondevoeding beschikbaar in SmartFlex container en geschikt voor continuous of bolus voeden.


Isosource® Standard Fibre is een dieetvoeding voor gebruik bij (risico op) ondervoeding en voor mensen met een normale eiwit- en energiebehoefte. Isosource® Standard Fibre is geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken.


Dosering: Gebruik ≥500ml Isosource® Standard Fibre als aanvulling op de voeding en 1500-2000ml indien Isosource® Standard Fibre gebruikt wordt als enige voedingsbron. Of volg de medische aanbeveling. Dien de Isosource® Standard Fibre als sondevoeding toe op kamertemperatuur.


Bewaaradvies: De SmartflexTM kan ongeopend op een koele en droge plaats bewaard worden tot de houdbaarheidsdatum die op de verpakking en omdoos staat. Geopend dient de SmartflexTM binnen 24 uur geconsumeerd te worden. De geopende SmartflexTM afgesloten in de koelkast bewaren.


Isosource® Standard Fibre is een dieetvoeding voor medisch gebruik en dient gebruikt te worden onder medisch toezicht. Deze orale voeding is geschikt voor personen ouder dan 3 jaar. Isosource® Standard Fibre is niet geschikt voor parenteraal (I.V.) gebruik en het toevoeging van geneesmiddelen of andere voedingsmiddelen aan dit product is niet toegestaan.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder