Test alert message!
Met de Neutral 2-in-1 shampoo heb jij geen last meer van vettig haar. Het wassen van je haar kan hierdoor dan ook een echt geluksmomentje zijn. Een heerlijk moment voor jezelf, waarin je jezelf en je haar de aandacht geeft die het verdient. Met Neutral 2-in-1 Shampoo zorg je ervoor dat je je haar wast en bescherm je jezelf tegen droog en pluizend haar, zonder daar je gevoelige hoofdhuid mee te irriteren.

• Wast op milde wijze je haar.
• 0% parfum, 0% kleurstof.
• Dermatologisch getest en goedgekeurd.
• Ook tegen droog en pluizend haar.
• Geschikt voor dagelijks gebruik.
• Gemakkelijk in gebruik.

De shampoo bevat namelijk 0% parfum, 0% kleurstof . Met Neutral 2-in-1 Shampoo kun je dus op een milde manier je haar wassen. De shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik. Bovendien is de shampoo ook geschikt voor alle haartypen. Neutral 2-in-1 Shampoo maakt het haar weer zacht en soepel. Uiteraard is de shampoo dermatologisch getest en goedgekeurd.

Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het dagelijks leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral bevatten daarom ook geen toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie namelijk.

Verder biedt Neutral een complete range van huishoudelijke- en huidverzorgings- producten die speciaal ontwikkeld zijn om het risico op allergische- of huidreacties te verminderen. Neutral 0% producten worden aanbevolen door de Danish Asthma en Allergy Association en zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Neutral, dat voelt goed.

Ingrediënten
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Behenoyl PGTrimonium Chloride, Glycereth-2 Cocoate, Hexylene Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sorbic Acid.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder