New Care Hoofd
Kruidenpreparaat

Samenstelling per dagdosering (4 capsules):

Gember 400 mg
L-phenylalanine 400 mg
Moederkruid (fever few) extract 300 mg
Duivelsklauw (harpago) extract 300 mg
Wilgenbast extract 200 mg
Ginkgo biloba extract 200 mg
Ingredienten
Vulstof: microkristallijne cellulose, capsule: gelatine, gember, L-phenylalanine, moederkruid extract, duivelsklauw extract, wilgenbast extract, ginkgo biloba extract, antiklontermiddelen: talk en magnesiumstearaat.

Gebruik 2 tot 3 maal daags 1 capsule. Voor een goede ondersteuning: 2 capsules ineens, tot maximum van 4 per dag. Capsules met water innemen. Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Dit product kan de bloedstolling beïnvloeden. Raadpleeg bij gebruik in combinatie met antistollingsmiddelen een deskundige. Distributeur: New Care Supplements b.v.
Prof. Eykmanweg 2
5144 ND Waalwijk

Dit product is een voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder