Test alert message!
MAGNESIUM STICKS
ondersteunt het energieniveau bij vermoeidheid, goed voor de spieren en het zenuwstelsel


Inhoud 30 sticks

Samenstelling per dagelijkse dosering  (= per 2 sticks)% RI/ADH
Magnesium, als citraat/marine/carbonaat/pidolaat    450 mg  120
Inuline                                             900 mg  
RI/ADHReferentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Magnesium sticks bevatten geen gluten, gist, lactose of conserveringsmiddelen.
New Care Magnesium sticks zijn makkelijk mee te nemen en kunnen direct in de mond zonder water worden ingenomen. Heel handig tijdens het sporten of als je onderweg bent bijvoorbeeld. 1 stick levert een goede dosering van 225mg elementair magnesium.

Magnesium is goed voor de werking van spieren en voor het zenuwstelsel. Het activeert de natuurlijke energie in het lichaam. Hierdoor draagt magnesium bij aan de fitheid en helpt om vermoeidheid te verminderen. Magnesium geeft je dus een zetje in de rug op momenten dat je dat even kunt gebruiken. Met de doseervorm in een stick is innemen op precies die momenten heel eenvoudig.


NZVT New Care Magnesium sticks voldoet aan de normen van het NZVT systeem en is getest op de afwezigheid van dopinggerelateerde stoffen. Dit betekent dat dit product met zekerheid door topsporters kan worden gebruikt.


Gebruiksadvies
1 à 2 x per dag 1 stick, ruim voor of na de maaltijd.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
De inhoud van de stick direct in de mond, eventueel in twee delen, zonder water innemen. Het poeder zal binnen enkele ogenblikken wegsmelten.


Gebruik Magnesium sticks niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.Europese regelgeving In verband met Europese regelgeving mogen wij helaas niet (volledig) uitleggen waarvoor dit voedingssupplement kan worden gebruikt. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met ons kantoor (T: 085 222 00 18 / E: ). Ook kan de informatieve website www.supplementinfo.nl worden geraadpleegd.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder