Test alert message!

OGENTROOST

met vitamine A en zink ter ondersteuning van de conditie van de ogen

Inhoud 60 capsules

Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 3 capsules)% RI/ADH Vitamine C, als ascorbinezuur    300 mg      375 Vitamine E, natuurlijk 
(d-alfa-tocopheryl succinaat)            150 mg      1.250 Citrus bioflavonoïden complex  150 mg N-acetyl-cysteïne              150 mg Taurine                           150 mg Ogentroost (euphrasia)           150 mg Ginkgo biloba extract            120 mg Blauwe bosbes extract           75 mg Rutine                          30 mg Luteïne                    9 mg Zink, als citraat               7,5 mg 75 Carotenoïden complex       4,5 mg Vitamine A, als retinol         1,2 mg 150 Selenium, als methionine        150 µg273 RI/ADH   Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Ogentroost bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Er wordt tegenwoordig meer gevraagd van onze ogen. Dat betekent, dat ze soms ondersteuning kunnen gebruiken. Dat kan met New Care Ogentroost. Dit is een uitgebreide verzorgingsformule op basis van vitaminen, mineralen en luteïne.

Vitamine A is goed voor het gezichtsvermogen en helpt om scherp te blijven zien, ook in het donker. Daarnaast ondersteunt vitamine A de conditie van de ogen. Zink is betrokken bij het vitamine A metabolisme en komt relatief veel voor in onze ogen. Hiermee is zink belangrijk voor het gezichtsvermogen en ondersteunt de conditie van de ogen. Zink speelt bovendien een rol in het functioneren van het netvlies. Luteïne ondersteunt de conditie van het oog. De antioxidanten vitamine C, vitamine E, selenium en zink helpen voor het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Gebruiksadvies voor volwassenen Aanvangsdosering: 3 x per dag 1 capsule. Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Capsules met water innemen.

Ieder mens is anders. Ook de extra behoefte aan vitaminen en mineralen kan van persoon tot persoon verschillend zijn. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 1 verpakking te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.

Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.

Gebruik Ogentroost niet Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Voor kinderen.
Dit product kan de bloedstolling beïnvloeden.
Raadpleeg bij gebruik in combinatie met antistollingsmiddelen een deskundige.

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Europese regelgeving In verband met Europese regelgeving mogen wij helaas niet (volledig) uitleggen waarvoor dit voedingssupplement kan worden gebruikt. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met ons kantoor (T: 085 222 00 18 / E: info@new-care.nl). Ook kan de informatieve website www.supplementinfo.nl worden geraadpleegd.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder