Test alert message!

OVERGANG

met zilverkaars en monnikspeper bij opvliegers, nachtelijk transpireren en prikkelbare gevoelens

 

Inhoud 60 capsules

 
Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 2 capsules)  % RI/ADH
Engelwortel (dong quai)           400  mg
Zilverkaars (cimicifuga) extract  200  mg
Monnikspeper extract               150  mg
Passiebloem extract                100  mg
Magnesium, als citraat             48  mg    13
Vitamine B6, als pyridoxine HCl   20  mg    1.429
Resveratrol extract                8  mg
RI/ADH   Referentie-Inname / Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
   

Overgang bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

 

Tijdens de overgangsjaren kan het verstandig zijn om iets extra's te doen voor je lichaam. Er is van alles aan het veranderen en veel lichaamsprocessen zijn op zoek naar een nieuw evenwicht. Overgang van New Care  is een uitgebreide formule op basis van zilverkaars, monnikspeper, passiebloem en resveratrol die hierbij kan helpen.

 

Belangrijke ingrediënten in New Care Overgang zijn zilverkaars en monnikspeper. Deze kruiden hebben invloed bij typische menopauzeverschijnselen, zoals opvliegers en nachtelijk transpireren. Bovendien helpen ze bij prikkelbaarheid. Ook passiebloem helpt bij prikkelbare gevoelens doordat dit extract een ontspannende invloed heeft. De toepassing van resveratrol bij overgangsverschijnselen is bijzonder. Deze plantaardige stof helpt tijdens de menopauze.

 

Naast plantextracten bevat New Care Overgang ook vitamine B6. Vitamine B6 is toegevoegd, omdat deze vitamine het energieniveau ondersteunt. Maar daarnaast is vitamine B6 ook belangrijk voor het zenuwstelsel, een goede geestelijke balans en de gemoedstoestand.

 

Gebruiksadvies voor volwassenen
Aanvangsdosering: 2 x per dag 1 capsule.
Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Capsules met water innemen.

 

Ieder mens is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 2 verpakkingen te gebruiken. Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering. Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.

 

Problemen met slikken van grote tabletten of capsules? Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher. Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.

 

Gebruik Overgang niet
Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Invloed van passiebloem op MAO-remmers is bekend. Raadpleeg eerst een deskundige bij gelijktijdig gebruik.

 

Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

 

Europese regelgeving : In verband met Europese regelgeving mogen wij helaas niet (volledig) uitleggen waarvoor dit voedingssupplement kan worden gebruikt. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met ons kantoor (T: 085 222 00 18 / E: info@new-care.nl). Ook kan de informatieve website www.supplementinfo.nl worden geraadpleegd.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder