Test alert message!

ST. JANSKRUIDopbeurend, bij neerslachtigheidInhoud 60 capsules


Samenstelling per dagelijkse aanvangsdosering (= per 3 capsules)
Sint Janskruid extract   975 mg

St. Janskruid bevat geen suiker, gluten, gist, lactose, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.New Care St. Janskruid bevat een goede dosering Sint Janskruid extract per capsule.
Sint Janskruid is een opbeurend kruid dat wordt gebruikt voor een goede gemoedstoestand bij neerslachtige gevoelens.
Een optimale werking wordt over het algemeen verkregen na 4 tot 6 weken aaneengesloten gebruik.De formule is verpakt in een plantaardige (pullulan) capsule en er zijn geen hulpstoffen toegevoegd.
Omdat de capsule plantaardig is, is New Care St. Janskruid ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.Gebruiksadvies voor volwassenen
Aanvangsdosering: 3 x per dag 1 capsule.
Onderhoudsdosering: 1 x per dag 1 capsule.
De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Capsules met water innemen.Ieder mens is anders. In het algemeen wordt geadviseerd om de aanvangsdosering gedurende 2 verpakkingen te gebruiken.
Daarna kan worden afgebouwd tot de onderhoudsdosering.
Persoonlijke factoren kunnen aanleiding zijn om de aanvangsdosering gedurende een langere of juist kortere periode te gebruiken.Problemen met slikken van grote tabletten of capsules?
Al onze tabletten mogen worden fijngemalen met een vijzel of tabletcrusher.
Met poeder gevulde capsules kunnen worden opengemaakt. De tablet of capsule kan op deze manier in poedervorm in bijvoorbeeld water of yoghurt worden ingenomen.Gebruik St. Janskruid niet Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.
Voor kinderen.Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding
Dit product dient niet te worden gebruikt tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.
Wisselwerking met geneesmiddelen
St. Janskruid kan de werking van geneesmiddelen beïnvloeden.
Overleg met uw arts/apotheker/trombosedienst alvorens dit product te gaan gebruiken of met het gebruik van dit product te stoppen.


Europese regelgeving In verband met Europese regelgeving mogen wij helaas niet (volledig) uitleggen waarvoor dit voedingssupplement kan worden gebruikt. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met ons kantoor (T: 085 222 00 18 / E: info@new-care.nl). Ook kan de informatieve website www.supplementinfo.nl worden geraadpleegd.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder