Test alert message!

De beste ontwormpasta voor (meerdere) pups en kittens


Met No Worm pasta kun je zowel de hond als de kat ontwormen. Bovendien kun je met No Worm pasta ook pups en kittens veilig ontwormen. No Worm Pasta is eenvoudig toe te dienen rechtstreeks in de bek of door een beetje voedsel. Met de handige fijndoseerspuitje zeer nauwkeurig te doseren.


Gemakkelijk in gebruik No Worm Pasta is gemakkelijk. Je kunt de pasta met de handige doseerspuit rechtstreeks in de bek geven of door een beetje voedsel.


Eenmalige toediening Je dient No Worm pasta slechts eenmaal toe, in de bek of door het voer. De dosering is afhankelijk van het lichaamsgewicht van uw hond of kat.


Voor hond en kat, pups en kittens Met No Worm pasta kun je zowel de hond als de kat ontwormen. Bovendien kun je met No Worm pasta ook pups en kittens veilig ontwormen. Kittens dien je te ontwormen op week 3, 5, 7 en 9, daarna iedere maand tot ze een half jaar oud zijn. Pups ontworm je in week 2, 4, 6 en 8 daarna iedere maand tot ze een half jaar oud zijn. Daarna is het advies om minimaal 4 keer per jaar te ontwormen.


Tegen alle wormen No Worm pasta werkt tegen alle relevante spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen.


Zeer geschikt voor jonge dieren No Worm pasta is veilig voor hond en kat. Onderzoek heeft aangetoond dat overdoseren geen effect heeft op de gezondheid van de hond.


Een veilig diergeneesmiddel Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft No Worm Pasta geregistreerd als diergeneesmiddel. Diergeneesmiddelen worden regelmatig gemonitord in het kader van geneesmiddelen bewaking. Er is aangetoond dat No Worm Pasta veilig en effectief is en aan alle wettelijke eisen voldoet.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder